Results 1 to 4 of 4

Thread: Changing company logo CRM

  1. #1

    Changing company logo CRM

    I have read several other posts on the subject of changing the Suite CRM logo to my company logo but none have been able to help me so far. I have the correct size (450x170px), the permissions set to 775 and have named my file company_logo.png. When I upload my file under system settings the file appears to upload and preview correctly. I click save, refresh my browser cache and check. It has not changed. Not only that, but the Suite CRM logo is also no longer there. When I checked System Settings, it now says $mod_strings.LBL_LOGO. I tried to upload and save again, the same thing happened. So I uploaded via FTP and just replaced the default company_logo.png with my file named the same thing. I have also done a quick repair, and rebuilt the .htaccess file and cleared my cache but it has still not changed. Is there something else I am missing? Why am I not able to change the logo via the system settings?

  2. #2
    That sounds like permissions issues. I would use some crm software...

  3. #3
    I read your post about changing the Suite CRM logo, and it's intriguing how you've tried various approaches without success. It can be frustrating when things don't work out as expected. I stumbled upon some information about automation in CRM while browsing the web, and it might provide some insights or alternative solutions for your logo issue. It's worth exploring! Keep trying different methods, and hopefully, you'll find a solution soon. I'm new to this forum and excited to be part of the community. So, I can't wait to dive into the discussions and activities.

  4. #4
    That sounds like permissions issues. I would use some crm software...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •