Results 1 to 5 of 5

Thread: Sub debuffs not working

  1. #1

    Sub debuffs not working

    I have 7 Neroís and 1 Andrew Jackson .
    -15x7= -105
    And I believe Jackson -20 mounted

    I rarely even get -25 on any attack so what is going on? Should be -125 mounted hp debuff

  2. #2
    Quote Originally Posted by BadMF Bandit View Post
    I have 7 Neroís and 1 Andrew Jackson .
    -15x7= -105
    And I believe Jackson -20 mounted

    I rarely even get -25 on any attack so what is going on? Should be -125 mounted hp debuff
    Dear Liege
    We've just submitted your problem to our developers. They have not replied me yet. You could also tell us your user id which might be needed to review your case. Thanks.

    Best Regards
    James

  3. #3
    Quote Originally Posted by BadMF Bandit View Post
    I have 7 Neroís and 1 Andrew Jackson .
    -15x7= -105
    And I believe Jackson -20 mounted

    I rarely even get -25 on any attack so what is going on? Should be -125 mounted hp debuff
    Dear Liege
    And our developer told me that it can reach -125% only if your opponent's buff is higher than 250%. Thanks.

    Best Regards
    James

  4. #4
    ID: 17760588
    Most of the times my subs donít work at all while attacking. Is there a cooldown period for them?

  5. #5
    Quote Originally Posted by BadMF Bandit View Post
    ID: 17760588
    Most of the times my subs donít work at all while attacking. Is there a cooldown period for them?
    Dear Liege
    Please also take a screenshot or tell us which battle report to check so that we can re-run the battle in our development server. Thanks.

    Best Regards
    James

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •